Dankzij de vele prachtige faciliteiten mag Camping den Blanken misschien wel tot mooiste Vakantiepark in Overijssel benoemd worden!

Vakantiepark in Overijssel

Geniet van de rust op de grens van Overijssel en Gelderland

Op camping Den Blanken krijgt u alle ruimte die u nodig heeft om lekker tot rust te komen. Daarbij kunt u zelf kiezen of u wel of liever niet wilt genieten van de speelse aanwezigheid van kinderen. Omdat mensen nou eenmaal verschillen is daar ook over nagedacht. Daarom dat u ook van harte welkom bent op ons 50-plus veld ‘Berk en Eik’. En wist u dat wij ook hondenvrije velden hebben? De velden Populier en de Lijsterbes zijn speciaal ingericht voor zij die minder met honden hebben.

Gezinnen en kinderen
Gezinnen en kinderen

“Een prettige en zeer veelzijdige camping in Achterhoek waar met iedereen rekening is gehouden” – Bert

Komen en gaan wanneer u dat wilt?

Voor de echte levensgenieter bieden wij naast seizoenplaatsen ook prachtige jaarplaatsen aan. Omdat in een jaar elk seizoen haar eigen prachtige momenten kent, bieden wij u de mogelijkheid het gehele jaar te genieten van Gelderland en Overijsel. De jaarplaatsen op onze prachtige camping in Achterhoek en Twente kennen vele voordelen:

  • Prachtige ruime plaatsen.
  • Het gehele jaar toegankelijk.
  • Gratis gebruik van zwembad en tennisbaan. (tijdens seizoen).
  • Wi-Fi ontvangst.
  • Voorzien van riool, water en elektra.
  • En nog veel meer…

Ontdek het prachtige Twente en Gelderland

Bent u sportief? Of misschien ook een natuurliefhebber? In de omgeving van onze camping op de grens van het prachtige Twente en Gelderland kunt u volop genieten van prachtige wandelroutes in bijzondere natuurgebieden, fietsen over prachtige fietsroutes en diverse lokale wijngaarden bezoeken. Bezoek de websites Achterhoek.nl en VVV Hof van Twente voor deze en meer activiteiten in het prachtige Twente en Gelderland.