Vakantiepark in Overijssel

DANKZIJ DE VELE PRACHTIGE FACILITEITEN MAG CAMPING DEN BLANKEN MISSCHIEN WEL TOT MOOISTE VAKANTIEPARK IN OVERIJSSEL BENOEMD WORDEN!

Op camping Den Blanken krijgt u alle ruimte die u nodig heeft om lekker tot rust te komen. Daarbij kunt u zelf kiezen of u wel of liever niet wilt genieten van de speelse aanwezigheid van kinderen. Omdat mensen nou eenmaal verschillen is daar ook over nagedacht. Daarom dat u ook van harte welkom bent op ons 50-plus veld ‘Berk en Eik’. En wist u dat wij ook hondenvrije velden hebben? De velden Populier en de Lijsterbes zijn speciaal ingericht voor zij die minder met honden hebben.

“Een prettige en zeer veelzijdige camping in Achterhoek waar met iedereen rekening is gehouden” – Bert

Komen en gaan wanneer u dat wilt?

Voor de echte levensgenieter bieden wij naast seizoenplaatsen ook prachtige jaarplaatsen aan. Omdat in een jaar elk seizoen haar eigen prachtige momenten kent, bieden wij u de mogelijkheid het gehele jaar te genieten van Gelderland en Overijsel. De jaarplaatsen op onze prachtige camping in Achterhoek en Twente kennen vele voordelen:

  • Prachtige ruime plaatsen.
  • Het gehele jaar toegankelijk.
  • Gratis gebruik van zwembad en tennisbaan. (tijdens seizoen).
  • Wi-Fi ontvangst.
  • Voorzien van riool, water en elektra.
  • En nog veel meer…

5-sterren camping in Nederland

Ons vakantiepark in Overijssel staat ook wel bekend als een echt luxe 5 sterren camping in Nederland. Rijd in 2022 nog naar onze camping voor een vakantie en krijg bij binnenkomst al een vakantiegevoel. Ervaar het buitenleven in met uw camper, caravan of tent. Gasten vonden een verblijf op ozs vakantiepark in Overijssel zo fijn dat ze ons een 4.5 / 5 sterren beoordeling via Zoover geven. Hierom hebben we de Zoover award ontvangen, waar we dan ook erg trots op zijn. In cijfers uitgedrukt hebben we gewoon een 9.4 mogen ontvangen. Om uw ervaring zo goed mogelijk te laten zijn luisteren we goed naar onze klanten met hun beoordelingen en wensen. Nadat u bij ons bent wezen kamperen in de Achterhoek horen we ook graag uw ervaring! Zien we uw snel op onze 5 sterren camping in Overijssel?

Ontdek het prachtige Twente en Gelderland

Bent u sportief? Of misschien ook een natuurliefhebber? In de omgeving van onze camping op de grens van het prachtige Twente en Gelderland kunt u volop genieten van prachtige wandelroutes in bijzondere natuurgebieden, fietsen over prachtige fietsroutes en diverse lokale wijngaarden bezoeken. Bezoek de websites Achterhoek.nl en VVV Hof van Twente voor deze en meer activiteiten in het prachtige Twente en Gelderland.