Wilt u ook een gezellige vakantie in eigen land?

BENT U OP ZOEK NAAR EEN LEUKE CAMPING VOOR UW VAKANTIE IN EIGEN LAND? KOM DAN NAAR DE KINDVRIENDELIJKE CAMPING DEN BLANKEN. WIJ ZIJN EEN GEZELLIGE CAMPING VOOR JONG EN OUD! KOMT U OOK GENIETEN VAN EEN LEUKE VAKANTIE IN EIGEN LAND?

Camping den Blanken ligt in Overijssel. Hier kunt u prachtig wandelen, historische kastelen bezichtigen en natuurlijk genieten van de prachtige natuur. Bent u al wat ouder of heeft u juist kleine kinderen? Komt u met een camper of juist caravan? Bij ons vindt iedereen wat hij of zij zoekt.

Onze veelzijdige omgeving

Tijdens uw vakantie in eigen land wilt u natuurlijk ook iets van de omgeving zien. De mooie provincie Overijssel heeft voor ieder wat wils! U kunt bijvoorbeeld door de prachtige bossen wandelen, zoals over het Geologisch Natuurpad Needse Berg. Voor de visliefhebbers zijn er diverse beekjes en rivieren waar u heerlijk kunt vissen. Wilt u liever wat actiefs doen? Ga dan naar het Klimbos in Ruurlo, een uitdagende klimtocht voor jong en oud. Cultuurliefhebbers kunnen de vele oude kastelen bewonderen, maar ook het kristalmuseum of de oude houtzaagmolen Agneta zijn een bezoek waard. Natuurlijk kunt u ook goed winkelen in onze regio. Bijvoorbeeld in Winterswijk, Hengelo en Enschede.

Komt u ook kamperen?

Een ontspannen vakantie in eigen land beleeft u natuurlijk op Camping den Blanken. Onze omgeving is schitterend, maar onze camping mag er ook zeker zijn. Wij hebben speciale velden voor gezinnen en met jonge kinderen, zodat zij al hun vakantievriendjes om zich heen hebben. Wilt u juist genieten van de rust? Dan bent u van harte welkom op onze 50+-velden. Met uw eigen caravan, vouwwagen en/of tent kunt u op onze kampeerplaatsen terecht. Die zijn allemaal van elkaar afgebakend en minimaal 100 m2 groot. U vindt hier een elektra-aansluiting en krijgt voor 2 toestellen gratis toegang tot onze wifi. Op enkele velden is uw hond ook welkom. U kunt uw vakantie in eigen land doorbrengen op:

 • Een eenvoudige kampeerplek met watertappunt in de buurt
 • Een standaard+-plek met uw eigen watertappunt
 • Een comfortplek met uw eigen watertappunt én vuilwaterafvoer
 • Een kampeerplek op ons 50+-veld met uw eigen watertappunt en vuilwaterafvoer.

Ook met uw camper kunt u bij ons een gezellige vakantie in eigen land beleven. Wij hebben speciale camperplekken bij het camperstation. Hier kunt u 1 camper neerzetten. U heeft hier een stroomvoorziening en krijgt van ons 2 wificodes. Direct naast de camping ligt een gezellig camperpark waar u ook kunt gaan staan. Hier vindt u dezelfde voorzieningen als op onze naastgelegen camping. Er is echter een belangrijk verschil: op ons camperpark mag u ook met uw hond vakantie in eigen land vieren.

“In ons restaurant De Hoeve kunt terecht voor een goed bakje koffie, een heerlijke lunch of uitgebreid diner. Tevens kunt u hier lekkere verse broodjes bestellen via de Camping Den Blanken-app. Super handig!”

Wat is er te doen op onze gezellige camping?

Tijdens uw vakantie in eigen land wilt u natuurlijk ook gebruik kunnen maken van goede faciliteiten. Bijvoorbeeld onze schone sanitaire gebouwen. Hier kunt u heerlijk warm douchen en naar het toilet gaan. Het ene gebouw is speciaal aangepast voor senioren, in het andere gebouw vindt u een handige babyruimte, gezindsdouches en zelfs een hondendouche.

Andere faciliteiten op de camping zijn:

 • Een wasserette met wasmachines, een droger en centrifuge.
 • Restaurant “De Hoeve” met terras.
 • Een snackbar voor de lekkere trek.
 • Een verwarmd buitenzwembad met ligweide en peuterbad.
 • Diverse buitenspeeltuinen en een indoor speeltuin voor uw kinderen.
 • Sportveld, tennisbaan, tafeltennis- en tafelvoetbaltafels voor de sportievelingen.
 • Natuurlijk kunt u bij de receptie terecht voor al uw vragen.

Uw vakantie in eigen land boeken!

Wilt u kortom een gezellige vakantie in eigen land vieren, waarbij u kunt genieten van uw welverdiende rust of juist alle vakantievriendjes in de buurt heeft? Kom dan met uw camper, caravan, vouwtent en/of tent naar Camping den Blanken in het mooie Overijssel. Tot snel!