Uw vakantie in 2022 in de Achterhoek doorbrengen?

De Achterhoek: een van de mooiste regio’s van het land. Maar toch vaak vergeten door mensen. Maar dat zal niet langer gebeuren. Want uw vakantie in 2022 kan ontzettend goed in de Achterhoek doorgebracht worden. Want de Achterhoek heeft u ook in 2022 ontzettend veel te bieden!

Leuke uitjes tijdens uw vakantie in 2022

Zo kunt u in de Achterhoek ontzettend goed genieten van de natuur. De vele weilanden worden afgewisseld door bosgebied, en u komt er regelmatig een leuk kasteeltje tegen. Maar dat is nog lang niet alles dat u op vakantie kunt ontdekken. Want wist u dat er ook heel veel leuke steden en dorpen in de Achterhoek te vinden zijn? Zo kunt u tijdens uw vakantie in 2022 bijvoorbeeld een leuke rondtrip maken langs deze steden en dorpen.

Steden en dorpen in de Achterhoek

De Achterhoek kent bijvoorbeeld twee prachtige Hanzesteden. Doesburg en Zutphen kennen een hele rijke geschiedenis, die teruggaat tot de ruim voorbij het jaar 1300. De steden liggen beiden aan de IJssel, waardoor ze vroeger zeer belangrijk waren voor de handel naar Duitsland. Dit maakt dan ook dat het centrum van de beide steden nog een oud en welvarend karakter hebben. Een bezoek aan een van de steden (of beiden natuurlijk) is dan ook een echte aanrader als u komt kamperen in 2022.

Vakantie 2021 kamperen
Vakantie 2021 camper
“Boek de vakantie van 2022 veilig in eigen land!”

Faciliteiten op de camping

​Ook op de camping is heel veel leuks te beleven. Bijvoorbeeld het leuke en uitgebreide animatieprogramma dat in de schoolvakanties wordt georganiseerd. Tijdens de animatie worden de leukste activiteiten gedaan. De recreatieruimte wordt omgetoverd tot kidsclub en de kinderen kunnen komen genieten! Van Kinderbingo tot theater en van knutselen tot dansen: het komt allemaal voorbij! Zo hebben de kinderen ook een onvergetelijke vakantie op de leukste familiecamping van de Achterhoek.

Zwemmen en spelen

Naast een leuk animatieprogramma kunt u op onze camping in 2022 ook weer genieten van het verwarmde openluchtzwembad. Rondom het bad staan stoelen en parasols, dus ook uit het water kunt u heerlijk genieten. Ook zijn er verschillende speeltuinen voor de kinderen. Is er geen animatieprogramma, of hebben de kinderen gewoon zin om lekker te klimmen en te klauteren? Dan kunnen ze in de speeltuinen lekker spelen.

Genieten van een lekkere maaltijd

Ook is er horeca op onze camping aanwezig. In Restaurant De Hoeve kunt u heerlijk buiten op het terras of binnen genieten van een kopje koffie, een lunch of een uitgebreid diner. Op de menukaart staan de lekkerste voor-, hoofd- en nagerechten om uw etentje helemaal een succes te maken. Ook voor de snelle trek kunt u op onze camping terecht. Er is namelijk een snackbar aanwezig voor een frietje en een snack.

Vakantie 2021 zwemmen
Vakantie 2021 animatie
Fietsen en wandelen op vakantie 2021

Boek nu uw vakantie 2022

Wilt u uw vakantie in 2022 doorbrengen in de Achterhoek? Reserveer dan nu een mooie kampeerplaats, een mooie camperplaats of een luxe huur accommodatie. Er is voor elk wat wils, dus er is altijd een geschikte plek voor u. Kies bijvoorbeeld voor een van de ruime chalets. Deze zijn geschikt voor 5 personen en beschikken over alle luxe die u nodig heeft tijdens uw vakantie.

Kamperen in 2022

Ook kunt u in 2022 natuurlijk weer kiezen voor een mooie kampeerplaats. Want kamperen in de Achterhoek, dat is geweldig! Bovendien biedt Camping den Blanken voor ieder wat wils. Welke kampeerplaats is uw favoriet?

  • standaard
  • standaard+
  • comfort
  • 50+

Bij de standaardplaatsen heeft u eigen elektriciteit en een watertappunt in de buurt. Iets luxer zijn de standaard+plaatsen, want daar heeft u uw eigen watertappunt. Kiest u liever voor echt luxe kamperen? Dan zijn de comfortplaatsen perfect voor u. Hier heeft u uw eigen water, afvoer en elektriciteit. Tot slot hebben we speciale seniorenweiden met 50+plaatsen. Daar vindt u ook uw eigen watertappunt, afvoer en stroomaansluiting. Het belangrijke verschil met de comfortplaatsen is echter dat op de seniorenvelden geen (klein)kinderen mogen overnachten. Zij mogen u overdag natuurlijk wel bezoeken, maar niet blijven logeren.

Adres:
Camping den Blanken
Diepenheimseweg 44
7161 LW Neede Telefoon:
0547-351353 GPS coördinaten:
52.180129, 6.586105