De hoteltenten zijn ingericht als een ruime hotelkamer

Tent-OK: Hotel tent

Wil je graag een weekend of midweek kamperen maar beschik je niet over een eigen kampeermiddel? Huur dan een Hoteltent (2 persoons) of Berbertent (4 persoons). De tenten staan op ruime kampeerveldjes, voorzien van een goede grasmat met prima afwatering. Er is een elektrische aansluiting van 10 ampère. De toiletgebouwen zijn vrij voor gebruik.

Tent-OK: Hoteltent
Tent-OK: Hoteltent

“Deze vorm van kamperen is met name geschikt voor trekkers, mensen die een alternatief voor een hotelkamer zoeken in de natuur!”

“Koken doe je buiten!”

De hoteltenten zijn ingericht als ene ruime hotelkamer. De vloeroppervlakte van de tent is 3.50 x 4.00 meter, met overal voldoende stahoogte. De totale inrichting is als een hotelkamer zonder sanitair. Er kan gebruik worden gemaakt van het sanitair van de camping. De tent biedt overnachtingsmogelijkheden voor 2 personen. De afmetingen van de bedden zijn lxbxh 210x80x60 cm. De bedden zijn voorzien van een matras (zelf kussen/slaapzak etc. meenemen). De voorzieningen in de tent zijn gericht op ontbijt, koffie, thee en drankjes. Voor het eten is er een zitgelegenheid buiten. Deze vorm van kamperen is met name geschikt voor trekkers, mensen die een alternatief voor een hotelkamer zoeken in de natuur, gezinnen met kinderen die een eigen tent willen voor slapen, chillen e.a. Koken doe je buiten.

Inventaris Hoteltent

Tarieven

Roken en huisdieren zijn niet toegestaan.

Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden