De Saharatenten zijn geschikt voor gezinnen tot 2 personen

Sahara tent

Proefkamperen in de Achterhoek

Bent u op zoek naar een kampeervakantie in de Achterhoek maar twijfelt u over de aanschaf van een eigen tent? Kom dan bij ons Proefkamperen! In samenwerking met Obelink Vrijetijdsmarkt kunt u vanaf het voorjaar Proefkamperen bij Camping Den Blanken, maar ook op 9 andere deelnemende campings in de Achterhoek. Wij zorgen dat de tent volledig is ingericht en voor u klaar staat bij aankomst!

Saharatent
Saharatent
“Blikvanger in het Adventure Deluxe pakket is de Obelink Sahara 500 Deluxe!”

Achterhoek

De Achterhoek staat bekend om haar rust, ruimte, karakteristieke landschap, authentieke boerderijen, prachtige kastelen en pittoreske dorpjes. Het kleinschalige en vriendelijke karakter maken de streek een ideale plek om wee op te laden. Maak een mooie wandel- of fietstocht door de omgeving om vervolgens even bij te komen in één van de gezellige restaurants en te genieten van de heerlijkste streekproducten. Bezoek een museum, attractie of wijngaard in de Achterhoek en bij een kampeervakantie in de Achterhoek mag een bezoek aan Obelink Vrijetijdsmarkt zeker niet ontbreken.

Proefkamperen in een Saharatent

U verblijft in een Obelink Sahara 500 Deluxe tent. Deze 2-persoons tent heeft u een oppervlakte van 19,6m² waardoor u meer dan voldoende bewegingsvrijheid heeft om tot rust te komen. De tent is compleet ingericht met campingtafel, stoelen, kast en keuken.
Wilt u ook de gastvrijheid van de Achterhoek ervaren in combinatie met het gemak van een compleet ingerichte tent? Vanaf 24 april kunt u komen Proefkamperen! Boek hieronder uw vakantie!

Proefkamperen kan vanaf minimaal 3 nachten. Dat is vanaf slechts € 145,- excl. bijkomende kosten zoals eindschoonmaak en toeristenbelasting.

Tarieven

Roken en huisdieren zijn niet toegestaan.

Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden