De Saharatenten zijn geschikt voor 2 personen

Sahara tent

Proef het kampeergevoel in de Saharatent

Wakker worden en meteen de frisse buitenlucht inademen. Een kop koffie voor de tent met fluitende vogels en opritsende tentdoeken als achtergrondgeluid. Overal klinkt een opgewekt “goedemorgen” en de geur van versgebakken broodjes komt je tegemoet. Dát is de ultieme ochtend. Dát is kamperen. Wie wil dat nu niet?

Maar wat als u geen eigen tent heeft? Of nog twijfelt of de ochtend na een overnachting in een tent écht zo paradijselijk is als hierboven beschreven? Probeer het dan eens uit op Camping Den Blanken! De 2-persoons Obelink Saharatent staat, volledig ingericht, voor u klaar!

Saharatent
Saharatent
“De ideale manier om te ontdekken of er een echte kampeerder in u schuilt”

Volledig ingericht

Laat het luchtbed, koffiezetapparaat en de tuinstoelen gerust thuis. Dat hebben wij allemaal al voor u klaargezet. Het enige wat u mee hoeft te nemen is een zonnig humeur, (bad)kleding en vergeet de zonnebrandcrème niet! Oh en een goed boek, om in alle rust voor de tent te lezen, is ook een goed idee. Fietsen kunnen bij de receptie gehuurd worden en dat is zéker een aanrader: de Achterhoek staat bekend om de veelzijdige fietsroutes.

Achterhoek

De Achterhoek staat bekend om haar rust, ruimte, karakteristieke landschap, authentieke boerderijen, prachtige kastelen en pittoreske dorpjes. Het kleinschalige en vriendelijke karakter maken de streek een ideale plek om weer op te laden. Maak een mooie wandel- of fietstocht door de omgeving om vervolgens even bij te komen in één van de gezellige restaurants en te genieten van de heerlijkste streekproducten. Of bezoek een museum, attractie of wijngaard: meer dan genoeg te doen!

Tarieven

Roken en huisdieren zijn niet toegestaan.

Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden