Over ons

WIj zijn een familiecamping op de grens van het groenrijke Twente en de prachtige Achterhoek. Met een omgeving die vol is met uitgestrekte weilanden, natuur en volop fiets- en wandelpaden. 

Onze camping is opgezet met ruime plekken. Naast onze wat rustigere veldjes voor de 50+ hebben we ook leuke, gezellige velden voor de gezinnen en de mensen die blij worden van wat vertier om zich heen. Met altijd een speeltuintje op het veld, vermaken de kids zich hier zeker weten.

Wij (Jaco & Daniëlle en Nick) doen ons uiterste best om de camping zo netjes mogelijk te houden voor jullie. De zondagsrust die wij houden is vanwege onze christelijke achtergrond. Het hoognodige werk zoals toiletten schoonhouden wordt uiteraard wel op de zondag gedaan.

Wat betekent dit voor jullie? De zondag is geen aankomst- en vertrekdag, de receptie en het restaurant zijn niet geopend en het animatieteam werkt door de weeks. Het springkussen, de binnenspeeltuin en het zwembad zijn (bij lekker weer) gewoon geopend! 

Wij weten dat schoon sanitair een van de belangrijkste punten is op een camping, dus steken wij hier veel tijd en energie in. 

Komen jullie bij ons om even stil te staan, de tijd te vertragen, rust te vinden en herinneringen te maken?

We delen graag onze plek en daarom: van harte welkom!

Een hartelijke vakantiegroet namens het hele team van

Camping den Blanken