Dorpen en steden

Stap in de auto en binnen een half uurtje sta je al in het centrum van Neede, Winterswijk, Zutphen, Hengelo en Enschede. Struin langs de etalages en stap binnen bij de leukste winkels en bijzondere boetiekjes. Bovendien staat lekker eten centraal in deze regio, dus hier kom je niks te kort! Ook op cultureel en historisch vlak valt er veel moois te ontdekken.

Winterswijk

Winterswijk

In Winterswijk valt veel te zien! Het dorp huisvest meer dan 300 rijks- en gemeentelijke monumenten. Bekijk de indrukwekkende steengroeve, bezoek interessante musea, struin over de gezellige markt of bezoek kampeerwinkel Obelink.
Zutphen

Zutphen

Hanzestad Zutphen staat bekend als de stad voor smaakmakers en fijnproevers. Dat klinkt goed toch? Ervaar de rijke geschiedenis, struin langs unieke winkels en geniet van de gezellige sfeer in de caf├ęs en restaurants.
Hengelo

Hengelo

In Hengelo komt het beste van twee werelden samen: de gezellige sfeer van een dorp gecombineerd met alle gemakken van een stad. Ontdek het gevarieerde culturele aanbod en neem lekker de tijd om alle leuke winkels en terrassen af te gaan.
Enschede

Enschede

Benieuwd naar de hotspots in Enschede? Wij raden het Rijksmuseum Twente, een Grolsch Brouwerij Tour, de Twentsche Foodhallen en de Synagoge van Enschede aan. Ook leuk: volg een ander halfuur durende stadstour door de binnenstad.
Neede

Neede

Neede heeft nationale bekendheid verworven als Jamdorp. Jaarlijks vindt hier in augustus de Nationale Jammarkt plaats die duizenden bezoekers trekt. Voor de lekkerste jammetjes moet je hier zijn! Jam, gelei, confituur, marmelade, chutney...