Het laatste nieuws over camping den Blanken

Nieuws

Hieronder vindt u de laatste nieuwtjes over Camping den Blanken

Wederom Gouden Zoover Award voor Camping den Blanken

Wederom Gouden Zoover Award voor Camping den Blanken

Ook dit jaar mogen Hennie en Rob van Velsen van Camping den Blanken die prachtige Gouden Zoover Award in ontvangst nemen. Met een gemiddelde beoordeling in 2022 van 9.2 is Camping den Blanken in Neede wederom een van de best beoordeelde campings in Nederland. Hierdoor behoren zij tot een van de fijnste plekken voor jongen gezinnen, senioren en camperliefhebbers.

Camping Den Blanken wint opnieuw Gouden Zoover Award

Camping Den Blanken wint opnieuw Gouden Zoover Award

Camping den Blanken in Neede (Achterhoek) mag dit jaar opnieuw een Gouden Zoover Award in ontvangst nemen! Vanzelfsprekend zijn de eigenaren Hennie & Rob ontzettend blij met de vele mooie recensies, die gemiddeld uitkwamen op een 9,1. Dat is waar ze het voor doen. Mensen een geweldige vakantie bezorgen, waar ze nog een lange tijd met een fijn gevoel op terug kunnen kijken.

Camping Den Blanken wint, ondanks coronamaatregelen, weer Gouden Zoover Award

Camping Den Blanken wint, ondanks coronamaatregelen, weer Gouden Zoover Award

Voor het vijfde jaar op rij is Camping Den Blanken in Neede uitgeroepen tot één van de beste campings van het land. Hoewel vorig jaar natuurlijk een vreemd kampeerjaar was door alle corona-perikelen is Camping Den Blanken er tóch in geslaagd om de kwaliteit, service en sfeer op het hoogste niveau te houden.

Uitzonderlijk goed
En dat is bijzonder, weet ook eigenaar Hennie van Velsen: Wij hebben natuurlijk ons uiterste best gedaan om al onze gasten ook dit jaar een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Maar dit jaar moest die vakantie ook coronaproof zijn. Daardoor konden sommige faciliteiten, zoals het zwembad en de horeca, niet gebruikt worden als normaal. Dan is het fijn om te zien dat we met een 9.3 nog steeds net zo goed beoordeeld worden als de jaren ervoor. Uiteraard willen wij al onze gasten daar hartelijk voor bedanken!”

Camping Den Blanken wint wederom Gouden Zoover Award

Camping Den Blanken wint wederom Gouden Zoover Award

Voor het vierde jaar op rij is Camping Den Blanken in Neede uitgeroepen tot één van de beste campings van het land. Tijdens de uitreiking van de Zoover Awards tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht mochten de eigenaren Hennie en Rob van Velsen wederom een Gouden Zoover-Award in ontvangst nemen.

Uitzonderlijk goed
Ruim 550 gasten namen de moeite om hun ervaring met de camping te delen. Vorig jaar kon de Achterhoekse familiecamping al pronken met een uitzonderlijk hoge beoordeling van 9.3. Dit jaar deden de gasten er nog een schepje bovenop. De honderdvijftig nieuwe reviews in 2019 zorgde ervoor dat dit gemiddelde zelfs nog iets steeg, naar 9.4!

“Geweldig!” reageert eigenaar Hennie van Velsen. “Elk jaar komt er een tiende bij! De hoge waardering motiveert ons enorm om elk jaar weer het onderste uit de kan te halen om onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Daarom proberen we altijd weer dingen aan te passen en te verbeteren, zodat we de kwaliteit hoog kunnen houden.”

Vakantie-ervaring op maat
Camping Den Blanken richt zich specifiek op jonge gezinnen en ouderen. Van Velsen: “Door de speciale 50+velden, hoeven deze twee doelgroepen elkaar niet te bijten. Ouderen die op zoek zijn naar een rustige kampeerplek, boeken een plaats op een veld dat specifiek is bestemd voor 50+ers. En ouderen die juist houden van de bedrijvigheid van de camping, boeken gewoon een plekje tussen de jonge gezinnen. Zo weet iedereen waar hij aan toe is en is iedereen verzekerd van een vakantie-ervaring op maat.”

Zoover Awards
De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Om in aanmerking te komen voor een Gouden Award moet de accommodatie beoordeeld worden met een 9 of hoger.

Daarnaast zijn er Awards uitgereikt voor de beste accommodaties per regio. Dit is de ‘Zoover Award – Beste van de regio’. Deze Award is voor de accommodatie met het hoogste waarderingscijfer in de regio. Camping Den Blanken mag zich met trots de beste in de regio noemen.

Verwarmd zwembadwater

Verwarmd zwembadwater

Wist u dat ons buitenzwembad met glijbaan en peuterbad met mini glijbaan wordt verwarmd door zonnecollectoren en een palletkachel (erg duurzaam!) dat betekend dat het zwembadwater het gehele zwemseizoen minimaal 26 graden is!
Dus op camping den Blanken nooit geen koud zwembadwater tijdens het zwemseizoen.