Het laatste nieuws over camping den Blanken

Nieuws

Hieronder vindt u de laatste nieuwtjes over Camping den Blanken

Camping Den Blanken wint Gouden Zoover Award

Camping Den Blanken wint Gouden Zoover Award

Camping Den Blanken wint Gouden Zoover Award
Camping Den Blanken behoort tot de beste accommodaties van het land

Neede, 11-1-2019 – Vandaag zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Camping Den Blanken wint een Gouden Zoover Award. Gedurende het hele jaar 2018 zijn er tal van reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie.

Een 9.4 voor Camping Den Blanken
Tijdens de feestelijke award uitreiking waren de beste accommodaties van Nederland aanwezig om de award in ontvangst te nemen. De consument beoordeelde Camping Den Blanken met een waarderingscijfer 9.4.

Gouden en Zilveren Awards
De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties die een 8 of hoger scoren, krijgen een Zoover Award Zilver. Daarnaast zijn er Awards uitgereikt voor de beste accommodaties per regio. Dit is de ‘Zoover Award Platinum – Beste van de regio’. Deze Award is voor de accommodatie met het hoogste waarderingscijfer in de regio.

Verwarmd zwembadwater

Verwarmd zwembadwater

Wist u dat ons buitenzwembad met glijbaan en peuterbad met mini glijbaan wordt verwarmd door zonnecollectoren en een palletkachel (erg duurzaam!) dat betekend dat het zwembadwater het gehele zwemseizoen minimaal 26 graden is!
Dus op camping den Blanken nooit geen koud zwembadwater tijdens het zwemseizoen.

Bedankt!

Bedankt!

Wij hebben vele telefoontjes, kaartjes, bloemen en reacties ontvangen op het winnen van de Zoover award 2017!

Door de massale reacties kunnen wij niet iedereen persoonlijk bedanken, daarom willen wij via deze weg iedereen ontzettend bedanken voor de felicitaties op welke manier dan ook!

Wij hopen u dit jaar weer te mogen begroeten op onze camping!

Gouden Zoover Award

Gouden Zoover Award

Gisteren werden de Zoover Awards 2017 bekend gemaakt en trots mogen wij jullie vertellen dat wij een GOUDEN ZOOVER AWARD hebben gewonnen.
De (302) reviews hadden een gemiddelde van een 9.2

We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering van onze gasten. We werken elke dag ontzettend hard om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een Gouden Zoover Award.

Nieuw speeltoestel!

Nieuw speeltoestel!

Vanaf komend seizoen nog meer speelplezier op Camping Den Blanken! Er zal een nieuw speeltoestel in onze speeltuin te vinden zijn!

Het toestel heeft diverse speel-, klim-, glij- en mogelijkheden en is uitermate geschikt voor kinderen tot 11 jaar!