Het laatste nieuws over camping den Blanken

Nieuws

Hieronder vindt u de laatste nieuwtjes over Camping den Blanken

Pasen op Camping Den Blanken

Pasen op Camping Den Blanken

Ook dit jaar hupst de paashaas Camping Den Blanken niet voorbij. Op zondag 4 april heeft hij zijn eieren verstopt op het campingterrein. De jongste campinggasten mogen zich vanaf 14:00 uur verzamelen bij de receptie om zoveel mogelijk eieren te verzamelen. Aanmelden is niet nodig.

Natuurlijk gaat paaseieren zoeken een stuk beter met een gevulde buik. Bestel daarom voor donderdag 1 april (geen grap!) uw paasontbijt bij camping Den Blanken via info@campingdenblanken.nl of telefonisch: 0547-351 353

Wat zit er in de box?

 • Pistoletje (wit of bruin)
 • Croissantje
 • Jam / kaas / ham / zoet beleg (voor de kinderen) / boter
 • Paasstolletjes (voor kinderen paashaasbroodje)
 • Gekookte eitjes
 • Yoghurtje
 • Fles jus d’orange
 • Koffie of thee (voor kinderen fristi of chocolademelk)

Geef bij uw bestelling aan:

 • Koffie of thee
 • Fristi of chocolademelk
 • Wit of bruin pistoletje

Kosten:

 • Volwassenen: €6,50
 • Kinderen: €5,00

Betaling kan bij het afhalen van het ontbijt

Ook als u niet overnacht op Camping Den Blanken kunt u het paasontbijt bestellen en op Eerste Paasdag ophalen bij de receptie van de camping.

Camping Den Blanken wint, ondanks coronamaatregelen, weer Gouden Zoover Award

Camping Den Blanken wint, ondanks coronamaatregelen, weer Gouden Zoover Award

Voor het vijfde jaar op rij is Camping Den Blanken in Neede uitgeroepen tot één van de beste campings van het land. Hoewel vorig jaar natuurlijk een vreemd kampeerjaar was door alle corona-perikelen is Camping Den Blanken er tóch in geslaagd om de kwaliteit, service en sfeer op het hoogste niveau te houden.

Uitzonderlijk goed
En dat is bijzonder, weet ook eigenaar Hennie van Velsen: Wij hebben natuurlijk ons uiterste best gedaan om al onze gasten ook dit jaar een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Maar dit jaar moest die vakantie ook coronaproof zijn. Daardoor konden sommige faciliteiten, zoals het zwembad en de horeca, niet gebruikt worden als normaal. Dan is het fijn om te zien dat we met een 9.3 nog steeds net zo goed beoordeeld worden als de jaren ervoor. Uiteraard willen wij al onze gasten daar hartelijk voor bedanken!”

Camping Den Blanken wint wederom Gouden Zoover Award

Camping Den Blanken wint wederom Gouden Zoover Award

Voor het vierde jaar op rij is Camping Den Blanken in Neede uitgeroepen tot één van de beste campings van het land. Tijdens de uitreiking van de Zoover Awards tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht mochten de eigenaren Hennie en Rob van Velsen wederom een Gouden Zoover-Award in ontvangst nemen.

Uitzonderlijk goed
Ruim 550 gasten namen de moeite om hun ervaring met de camping te delen. Vorig jaar kon de Achterhoekse familiecamping al pronken met een uitzonderlijk hoge beoordeling van 9.3. Dit jaar deden de gasten er nog een schepje bovenop. De honderdvijftig nieuwe reviews in 2019 zorgde ervoor dat dit gemiddelde zelfs nog iets steeg, naar 9.4!

“Geweldig!” reageert eigenaar Hennie van Velsen. “Elk jaar komt er een tiende bij! De hoge waardering motiveert ons enorm om elk jaar weer het onderste uit de kan te halen om onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Daarom proberen we altijd weer dingen aan te passen en te verbeteren, zodat we de kwaliteit hoog kunnen houden.”

Vakantie-ervaring op maat
Camping Den Blanken richt zich specifiek op jonge gezinnen en ouderen. Van Velsen: “Door de speciale 50+velden, hoeven deze twee doelgroepen elkaar niet te bijten. Ouderen die op zoek zijn naar een rustige kampeerplek, boeken een plaats op een veld dat specifiek is bestemd voor 50+ers. En ouderen die juist houden van de bedrijvigheid van de camping, boeken gewoon een plekje tussen de jonge gezinnen. Zo weet iedereen waar hij aan toe is en is iedereen verzekerd van een vakantie-ervaring op maat.”

Zoover Awards
De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Om in aanmerking te komen voor een Gouden Award moet de accommodatie beoordeeld worden met een 9 of hoger.

Daarnaast zijn er Awards uitgereikt voor de beste accommodaties per regio. Dit is de ‘Zoover Award – Beste van de regio’. Deze Award is voor de accommodatie met het hoogste waarderingscijfer in de regio. Camping Den Blanken mag zich met trots de beste in de regio noemen.

Verwarmd zwembadwater

Verwarmd zwembadwater

Wist u dat ons buitenzwembad met glijbaan en peuterbad met mini glijbaan wordt verwarmd door zonnecollectoren en een palletkachel (erg duurzaam!) dat betekend dat het zwembadwater het gehele zwemseizoen minimaal 26 graden is!
Dus op camping den Blanken nooit geen koud zwembadwater tijdens het zwemseizoen.

Bedankt!

Bedankt!

Wij hebben vele telefoontjes, kaartjes, bloemen en reacties ontvangen op het winnen van de Zoover award 2017!

Door de massale reacties kunnen wij niet iedereen persoonlijk bedanken, daarom willen wij via deze weg iedereen ontzettend bedanken voor de felicitaties op welke manier dan ook!

Wij hopen u dit jaar weer te mogen begroeten op onze camping!

Gouden Zoover Award

Gouden Zoover Award

Gisteren werden de Zoover Awards 2017 bekend gemaakt en trots mogen wij jullie vertellen dat wij een GOUDEN ZOOVER AWARD hebben gewonnen.
De (302) reviews hadden een gemiddelde van een 9.2

We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering van onze gasten. We werken elke dag ontzettend hard om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een Gouden Zoover Award.

Nieuw speeltoestel!

Nieuw speeltoestel!

Vanaf komend seizoen nog meer speelplezier op Camping Den Blanken! Er zal een nieuw speeltoestel in onze speeltuin te vinden zijn!

Het toestel heeft diverse speel-, klim-, glij- en mogelijkheden en is uitermate geschikt voor kinderen tot 11 jaar!