Het laatste nieuws over camping den Blanken

Nieuws

Hieronder vindt u de laatste nieuwtjes over Camping den Blanken

Stacaravans in het hoogseizoen

In het hoogseizoen zijn stacaravans vanaf nu ook te boeken van maandag tot en met maandag. Ook van zaterdag tot zaterdag is nog steeds mogelijk!

Route

i.v.m. wegwerkzaamheden tot november 2018 rondom Neede zijn wij het beste bereikbaar via de A12, A18 afslag Doetinchem oost, Zelhem, Ruurlo, Borculo, Neede, Diepenheim.
Of via de A1 afslag Markelo, Diepenheim, Neede.

Verwarmd zwembadwater

Wist u dat ons buitenzwembad met glijbaan en peuterbad met mini glijbaan wordt verwarmd door zonnecollectoren en een palletkachel (erg duurzaam!) dat betekend dat het zwembadwater het gehele zwemseizoen minimaal 26 graden is!
Dus op camping den Blanken nooit geen koud zwembadwater tijdens het zwemseizoen.

Zandsculpturen Diepenheim

In de stijltuinen van Landgoed Warmelo te Diepenheim is van 1 mei tot en met 1 oktober 2018 een indrukwekkende zandsculpturenexpositie te bezichtigen vervaardigd door top kunstenaars uit Rusland, Ierland, Nederland en de Verenigde Staten.

Kasteel Warmelo wil de bezoeker op verschillenden manieren iets laten beleven. Wandelend door een apart deel van de prachtige historische tuin kom je langs kunstig uitgehouwen zandsculpturen.

De kunstwerken zijn dagelijks van 10.30 tot 16.30 uur te bezichtigen. (gesloten op maandag)

Een prachtig uitje voor het hele gezin!

Klik hier voor meer informatie

Bedankt!

Wij hebben vele telefoontjes, kaartjes, bloemen en reacties ontvangen op het winnen van de Zoover award 2017!

Door de massale reacties kunnen wij niet iedereen persoonlijk bedanken, daarom willen wij via deze weg iedereen ontzettend bedanken voor de felicitaties op welke manier dan ook!

Wij hopen u dit jaar weer te mogen begroeten op onze camping!

Gouden Zoover Award

Gisteren werden de Zoover Awards 2017 bekend gemaakt en trots mogen wij jullie vertellen dat wij een GOUDEN ZOOVER AWARD hebben gewonnen.
De (302) reviews hadden een gemiddelde van een 9.2

We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering van onze gasten. We werken elke dag ontzettend hard om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een Gouden Zoover Award.

Nieuw speeltoestel!

Vanaf komend seizoen nog meer speelplezier op Camping Den Blanken! Er zal een nieuw speeltoestel in onze speeltuin te vinden zijn!

Het toestel heeft diverse speel-, klim-, glij- en mogelijkheden en is uitermate geschikt voor kinderen tot 11 jaar!

Nieuw in de Achterhoek

De Achterhoek staat bekend om haar prachtige natuur en ruimte. Maar wist je dat er ook voor kinderen genoeg te beleven valt? Van klauteren in een klimbos tot een dagje (binnen)speeltuin, van wandelen met een ezel tot de leukste musea. En dan zijn er ook nog ruim 30 avontuurlijke kinderroutes om uit te kiezen. Wat een geluk! Zoek het kidsgeluk dat bij jullie past en kom genieten in de Achterhoek.

Kidsgeluk.nl

Adres:
Camping den Blanken
Diepenheimseweg 44
7161 LW Neede

Telefoon:
0547-351353

GPS coördinaten:
52.180129, 6.586105