Boek jouw verblijf

Kindvriendelijke camping

Op vakantie naar de Achterhoek met het gezin? Kom naar onze camping met buitenzwembad, animatie, speeltuinen en gezelligheid. Kortom, Camping Den Blanken is helemaal geschikt voor gezinnen met kinderen t/m 15 jaar!

Boek een vakantie voor het gezin

Alles voor een fantastische vakantie met de kids

Hoe boek je nu een vakantie die voor het hele gezin leuk is? Eigenlijk is het antwoord heel simpel: boek Camping Den Blanken. Wij zijn een gezellige camping in de Achterhoek waar een gemoedelijke sfeer iedereen welkom laat voelen. Kom jij het ontdekken?

Direct boeken

Faciliteiten voor het hele gezin

Tijdens de vakantie bij onze camping in Gelderland, moet natuurlijk voor jong en oud genoeg te doen zijn. Gelukkig hebben wij hier aan gedacht: een leuke combinatie van voorzieningen zodat iedereen het naar zijn zin heeft.

Buitenzwembad: Spetteren en spelen in ons zwembad kan van mei t/m 1 september, het bad is ook nog eens verwarmd!
Animatie: Meivakantie en 6 weken van de zomervakantie is er een animatieteam aanwezig. Van knutselen tot een sportieve 6-kamp, we organiseren van alles.
Restaurant: Even geen zin om te koken? Schuif met het hele gezin aan bij ons gezellige restaurant! Eenvoudig, betaalbaar en lekker.
Buitenspelen: glijbanen, schommels, trampolines en nog veel meer...
Binnenspeeltuin: Deze minispeeltuin is ideaal wanneer het zonnetje even weg is.
Tennisbaan: Plezier voor jong en oud, wie daag jij uit?
Jeu de boulesbaan: De echte campingsport, jong geleerd, oud gedaan.
Sanitair: Goed sanitair vindt iedereen belangrijk. Gezinsdouches, babyroom en speciaal kindersanitair maken het perfect voor gezinnen.
Fietsverhuur: Uitstapje met de kids maar geen fietsen mee kunnen nemen? Huur ze bij ons!
WiFi: In deze tijd kunnen we natuurlijk niet zonder internet, hoe deel je anders je vakantie op de socials?

Bekijk het faciliteiten overzicht

Kamperen of huren op de kindvriendelijke camping?

Een fijne sfeer, gelach van spelende kinderen en een ruime indeling. Dat is toch echt kampeergevoel? Onze gezellige kampeervelden zijn ideaal voor gezinnen met kinderen t/m 15 jaar. Geniet je nog meer van je vakantie in een accommodatie of heb je simpelweg geen kampeermiddel? Onze chalets, safaritenten en trekkershutten zijn de oplossing.

Hoe zien de kampeerplaatsen er uit?

Wij hebben 4 soorten kampeerplaatsen: Kampeerplaats strandaard, standaard+, comfort en 50+. Voor campers zijn er twee opties, een camperplaats of een plekje op het camperpark. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van minimaal de volgende kenmerken:

  • Watertappunt op het veld (m.u.v. Krent 1 en Douglas 7)
  • Plekken zijn afgebakend en minimaal 100
  • 1 auto op de plek toegestaan
  • Honden maximaal 2 toegestaan
  • Elektra aansluiting standaard op 6 AMP. (uit te breiden naar 8 of 10 AMP)
  • Gratis wifi (1 code voor twee toestellen)
  • Campers tot 3500 kg. toegestaan

Welke accommodaties heeft Camping Den Blanken?

Echte luxe tijdens je vakantie ervaren? Kies dan voor een chalet, voorzien van eigen sanitair, terrasje en verblijf tot wel 5 personen.
Een onvergetelijk kampeeravontuur met luxe én het kampeergevoel? Dan is de safaritent iets voor jou. De safaritent heeft een eigen toilet, dus nachtwandelingen naar het sanitairgebouw zijn verleden tijd.
Trekkershut: Een perfecte uitvalsbasis voor een kort verblijf. Ideaal voor als je wilt gaan rondtrekken door het mooie Achterhoek en Twente. Een prachtige wandel- en fietsregio!

Boek een accommodatie