Gezellige kindercamping in Nederland

We hebben al veel gezinnen met kinderen tot 11 jaar mogen ontvangen op onze camping. Tevens kunnen wij vol trots uitspreken dat we veel van die vrolijke gezichtjes later ook weer opnieuw mogen verwelkomen op onze kindercamping in Nederland.

Lekker met het hele gezin bij elkaar!

Heerlijk om met het hele gezin een langere periode lekker met elkaar eruit te zijn. De lachende gezichten van je kinderen in het zwembad geven je alleen al een positieve boost! De kleintjes kunnen lekker veilig spetteren in het aparte peuterzwembad met mooie regenboogglijbaan.

Geniet van ruime kampeerplaatsen op onze kindercamping in Nederland

Op camping Den Blanken krijgt u alle ruimte u nodig heeft om lekker tot rust te komen. Tevens zijn vriendjes zo gemaakt! Grote kans dat er heel veel leeftijdsgenootjes van uw kinderen rondrennen over het park.“Een kindvriendelijke gezellige schone camping.” – Marja

Ontmoet Otto, Elle en Izzi

De enthousiaste drie-eenheid bestaande uit Otto, Elle en Izzi beleven iedere week weer andere avonturen met alle kinderen op onze kindercamping in Nederland. Vrijwel elke avond kunt u genieten van een leuk/spannend/grappig stukje (participatie)theater. Is Otto wel echt zo stoer is als hij zich altijd voordoet?

Andere leuke kinderactiviteiten die we organiseren zijn:

  • Creatieve knutselmiddagen;
  • Educatieve speurtochten;
  • Actieve zeskampen;
  • Uitbundige musicals;
  • Spannende vossenjachten.

Ontdek de prachtige Achterhoek

Vergeet ook zeker niet om met het hele gezin de prachtige Achterhoek of Twente in te trekken! Ga naar het altijd gezellige Familiepretpark de Waarbeek in Hengelo, klim en klauter erop los in het Klimbos in de Achterhoek of bezoek de verrassende vestingstad Groenlo.