Komt u ook kamperen in de Achterhoek?

Kamperen in de Achterhoek is heerlijk. En zeker op Camping Den Blanken. Want wat onze camping zo speciaal maakt, is dat gezinnen met kinderen zich hier thuis voelen, maar 50-plussers ook. Want aan beide groepen wordt gedacht op onze camping. Er zijn kampeerplaatsen voor gezinnen met kinderen en er is een rustig veldje speciaal voor 50-plussers. Zo is kamperen in de Achterhoek voor iedereen leuk.

Gewone kampeerders en gezinnen met kinderen

Onze standaardplekken zijn het eenvoudigst. Hier heeft u namelijk een watertappunt op het veld. Wilt u meer comfort? Kies dan voor de standaardplusplekken, want dan heeft u een eigen watertappunt. De comfortplekken bieden u nog meer luxe, want daar heeft u naast een eigen watertappunt ook eigen afvoer. Al deze plekken zijn 100 m² groot, voorzien van stroom en afgebakend. U heeft tijdens het kamperen in de Achterhoek dus veel privacy.

Kamperen in de Achterhoek voor senioren

Zoekt u een rustige camping om te kamperen in de Achterhoek? Ook senioren zijn bij ons aan het juiste adres. We hebben namelijk enkele seniorenvelden. Daar staat u dus niet tussen de families met kinderen, maar heeft u veel rust. Op deze velden zijn alle kampeerplekken gelijk. U staat dus altijd op een afgebakende seniorenplek van minimaal 120 m². En u heeft uw eigen stroom, water en afvoer.

Tip: geniet van de prachtige natuur

De Achterhoek is een hele leuke regio in Nederland. Met prachtige steden zoals Zutphen en Groenlo, mooie kastelen en landgoederen en heel veel leuke attracties om te bezoeken, is er altijd wel iets te beleven in de regio. Maar er is een ding waar de Achterhoek in uitblinkt: de prachtige natuur. Kamperen in de Achterhoekse natuur is dan ook een belevenis op zich. Want het natuurlijk landschap is heel afwisselend. Zo kent de Graafschap prachtige landhuizen met de mooiste tuinen, kunt u in Montferland dwalen door de uitgestrekte bossen en loopt u in Winterswijk heerlijk langs de beekjes. Dus van welke soort natuur u ook houdt, u vindt het bij ons in de Achterhoek.

Christelijke camping Nederland

Bent u op zoek naar een Christelijke camping in Nederland? Camping Den Blanken draagt namelijk een Christelijke identiteit. Wij genieten van deze fijne plek en omgeving, dat willen wij graag terug laten komen op onze camping in Gelderland. Aankomst- en vertrekdagen zijn daarom op zondag niet beschikbaar i.v.m. zondagsrust.

Kamperen in de Achterhoek

Komt u kamperen op onze camping in de Achterhoek? Dan kunt u zich verheugen op een heerlijke vakantie. Onze kampeerplaatsen bieden veel ruimte waardoor u gemakkelijk met elk kampeermiddel kunt komen kamperen. Daarnaast beschikt onze camping over hele goede faciliteiten. Zo is er een wasserette op de camping aanwezig. Ook is er een restaurant op de camping aanwezig. Hier kunt u genieten van een drankje, een hapje en vooral heel veel gezelligheid.

“Hoe langer u verblijft, hoe hoger de korting!”


Veel te doen op de camping

Ook is er heel veel te doen tijdens het kamperen in de Achterhoek. Zo is er voor de jeugd een leuk animatieprogramma, waarin onder meer wordt geknutseld, gezongen en gespeeld. Ook is er een mooi (verwarmd) buitenzwembad met stoelen en parasols, zijn er grote en kleine speeltuinen voor de kinderen, is er een sportveld met tennisbaan en is er een recreatieruimte, voor als het weer een keertje tegenzit. Er is dus altijd iets leuks te doen.

Voorzieningen voor iedereen

Houdt u van zwemmen, sporten of lekker eten? U vindt het allemaal op Camping den Blanken. Als u komt kamperen in de Achterhoek, heeft u onder andere toegang tot deze voorzieningen:

  • gratis internet
  • verwarmd buitenzwembad met apart peuterbadje
  • speeltuinen en indoor speeltuin
  • sportveld
  • tennisbaan mét racketverhuur
  • tafeltennis- en tafelvoetbaltafels
  • recreatieprogramma tijdens de zomervakantie
  • 2 sanitaire gebouwen op ons terrein
  • wasserette met wasmachines, droger en strijkplank

Komt u ook kamperen in de Achterhoek?

Wilt u niets missen van de prachtige Achterhoek en onze leuke camping? Reserveer dan nu uw plekje op onze camping en verzeker u van een onvergetelijke tijd. En dan zien wij u hopelijk snel op onze camping in de Achterhoek.