Overzichtelijke en ruime kampeerplaatsen

Kampeerplaatsen

Met uw eigen tent, vouwwagen of caravan kunt u terecht op de toeristische plaatsen van Camping Den Blanken. U staat altijd op een ruime, overzichtelijke grasplaats, voorzien van alle comfort. Of u nu voor het 50+ veld kiest of voor een kampeerplek voor het hele gezin: op Camping Den Blanken vindt u altijd de perfecte plek die past bij uw ideale vakantie.

Kijk voor meer informatie op de speciale 50+ pagina of de pagina voor gezinnen met kinderen t/m 11 jaar.

Aankomst en vertrektijden:

  • Aankomst: na 14:00
  • Vertrek: voor 12:00

Standaard

Deze plaatsen hebben een elektra-aansluiting van 6 ampère (uit te breiden tot 8 of 10) op de plaats en een watertappunt op het veld.

Comfort

Deze plaatsen beschikken naast eigen elektra van 6 ampère (uit te breiden tot 8 of 10) en een watertappunt ook over een eigen vuilwaterafvoer.

50 +

Deze plaatsen zijn ruimer opgezet en beschikken naast elektra van 6 ampère (uit te breiden tot 8 of 10) en een watertappunt ook over een eigen vuilwaterafvoer. Kinderen mogen niet overnachten op 50+ velden, Eik en Berk.

Camperplaats

Binnen de poort beschikt de camping over 6 ruime camperplaatsen. De ruim opgezette plekken beschikken over elektra van 6 ampère (uit te breiden tot 8 of 10). Bij de camperplaatsen is een camper service station aanwezig.