Uw eigen comfortabele kampeerplek

Faciliteiten

Op Camping Den Blanken geniet u van een onbezorgde vakantie. Uw kampeerplek bestaat uit een ruim opgezette grasplek, voorzien van elektra- en wateraansluiting en Wifi-internet. Zo beleeft u een stukje luxe van thuis. Daarnaast kunt u tijdens uw verblijf ook gebruikmaken van onderstaande faciliteiten.

Horeca
Sanitair en wasserette

“De goede voorzieningen op Camping Den Blanken maken uw vakantie compleet!”

Receptie

Bij de receptie kunt u terecht met al uw vragen. De openingstijden staan aangegeven op de deur. Bij de receptie vindt u verder een beperkt assortiment levensmiddelen, diverse kampeerartikelen en informatie over de omgeving, zoals leuke knooppuntroutes. Verder kunt u hier een persoonlijke Wifi-code opvragen. AED aanwezig. Honden zijn in de receptie niet toegestaan.

AED

Sanitair en wasserette

Vlakbij de 50+ velden op Camping Den Blanken staan twee moderne en goed verzorgde sanitair gebouwen. In het ene gebouw vindt u naast gezinsdouches en toiletten ook een babyroom, speciaal sanitair voor kinderen en zelfs een hondendouche. Ook is het gebouw geschikt voor mindervaliden. Het andere sanitair gebouw bestaat uit douches en toiletten, waarvan een aantal op seniorenhoogte. Honden zijn in het sanitair en de wasserette niet toegestaan.

De wasserette, vlakbij de receptie, bestaat uit twee nieuwe wasmachines, een droger en een strijkplank.

Sportieve faciliteiten

– verwarmd openlucht zwembad (geopend van mei t/m 1 september)
– afgeschermd peuterbad
– grote en kleine speeltuinen voor de kinderen
– sportveld en tennisbaan met racketverhuur
– jeu des boules baan, tafeltennis en voetbaltafel
– recreatieruimte met indoor speeltuin
– in het hoogseizoen een uitgebreid recreatieprogramma

Horeca

Vooraan op Camping Den Blanken staat restaurant De Hoeve. Op het terras of gezellig binnen: hier kunt u terecht voor een lekker kopje koffie of een uitgebreid diner. Of kiest u voor een smakelijke snack van de snackbar? U kunt uiteraard ook eten bestellen en meenemen naar uw kampeerplek. Verse broodjes bestelt u via de Camping Den Blanken-app. Brood bestellen kan van mei t/m augustus. De horeca is geopend van april t/m half september. Honden zijn in de horeca niet toegestaan.

Kijk hier voor meer informatie over de horeca.

WiFi / draadloos internet

Natuurlijk heeft u over de gehele camping beschikking over WiFi. U kunt naar hartenlust vakantiefoto’s delen via Whatsapp en social media, of uw mail bijhouden! Let er wel op dat wij zogenaamd ‘camping WiFi’ aanbieden. Ons WiFi netwerk is niet geschikt om films te downloaden of livestreams te kijken.

Tegen betaling kunt u bij de receptie meerdere WiFi codes aanschaffen. De kosten voor de WiFi op de camping bedragen € 3,50 per dag en € 18,00 voor 1 week. Deze codes zijn beschikbaar voor één apparaat. Wilt u op meerdere apparaten tegelijkertijd gebruik maken van WiFi, dan dient u meerdere codes aan te schaffen.

Fietsverhuur

U kunt hieronder uw eigen fietsen huren.

Elektrische auto opladen

Op de camping is het niet mogelijk/toegestaan om uw elektrische auto op te laden. Hieronder vind u een lijst met laadpalen in de omgeving waar het mogelijk is om uw elektrische auto op te laden.

Lijst oplaadpunten omgeving