Camperpark Achterhoek

GPS coördinaten:
52.180129, 6.586105

Uitstekende voorzieningen

Faciliteiten

Met uw eigen camper neerstrijken op de grens van de Achterhoek en Twente? Het enige wat nog ontbreekt zijn goede faciliteiten en uw vakantie is compleet. Geen zorgen, want op Camping Den Blanken zal het u aan niets ontbreken. U verblijft op een ruime camperplaats, voorzien van 6 ampère stroom en Wifi-internet. Centraal gelegen op het terrein kunt u op het Camper Servicestation terecht voor het tappen van vers drinkwater en vuilwaterafvoer. Het chemisch toilet leegt u op de toiletunit op de camping. Verder kunt u gebruikmaken van de wasserette en verse broodjes bestellen via de Camping Den Blanken-app. Voor vragen, de ochtendkrant en informatie over de omgeving, zoals diverse knooppuntroutes, kunt u terecht bij de receptie.

Camperpark Achterhoek
Camperpark Achterhoek
“Kamperen op Camping Den Blanken betekent comfortabel genieten van het buitenleven!”

Plezier op en rond het camperpark

Tijdens uw vakantie kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van Camping Den Blanken. Denk hierbij aan het verwarmde openluchtzwembad, restaurant De Hoeve, de tennis,- en jeu des boules baan, speeltuintjes en in de schoolvakanties en met de Meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren is er voor de kinderen ook een recreatieprogramma.

Bekijk hier een uitgebreide omschrijving van alle faciliteiten.

Ontdek de Achterhoek en Twente

Of u nu houdt van een rustige vakantie of het liefst elke dag op pad gaat: de omgeving van Neede biedt het allemaal. Van een fijne wandeltocht tot een kasteelbezoek en van een dagje pretpark tot een dagje shoppen in een grote stad.

Wilt u weten wat er allemaal in de omgeving te zien en te doen is? Kijk dan op de omgevingspagina voor 50+ of op de pagina voor gezinnen met kinderen t/m 11 jaar.