De ideale uitvalsbasis voor 50-plussers en gezinnen met kinderen t/m 11 jaar op de grens van de Achterhoek en Twente

Camping Den Blanken

De Achterhoek staat garant voor een onvergetelijke vakantie. Wilt u gezellig kamperen met het hele gezin? Of gaat u voor rust? Het kan allemaal op Camping Den Blanken. Er zijn speciale kampeervelden voor gezinnen. De royale plaatsen op goed onderhouden gras bieden veel ruimte voor de (klein)kinderen om te spelen. De speeltoestellen grenzen aan het veld. Komt u samen en wilt u genieten van de rust? Dan is een plek op de speciale 50+ velden iets voor u. Hier vindt u ruime, comfortabele kampeerplekken dichtbij het sanitair gebouw op een rustige plek op de camping.

Op en rond de camping is er voor jong en oud genoeg te beleven. De omgeving leent zich perfect om te wandelen of te fietsen. Geniet van de prachtige natuur in de Achterhoek en Twente of doe mee aan de vele leuke activiteiten in de buurt.

Camping den Blanken
Zwembad

“Gemoedelijkheid, gezelligheid en gastvrijheid staan bij Camping Den Blanken hoog in het vaandel”

Geheel ingerichte accommodatie

Wie geen eigen tent, vouwwagen, camper of caravan heeft of mee wil nemen, kan gebruikmaken van de geheel ingerichte accommodaties op camping Den Blanken, zoals de safaritenten, chalets of trekkershutten.
Kijk hiervoor op de verhuur pagina.