Gezellige camping met zwembad

HOUDT U WEL VAN EEN SPRONG IN HET DIEPE? KOM DAN LANGS OP ONZE KINDVRIENDELIJKE CAMPING MET ZWEMBAD IN DE ACHTERHOEK EN GENIET VAN HET AFWISSELENDE LANDSCHAP EN DE GASTVRIJHEID!

Verwarmd buitenzwembad

Geniet op Camping Den Blanken van een heerlijk verwarmd openlucht zwembad. U kunt hierin heerlijk zwemmen en spetteren. De kleine thematische glijbaan in dit bad is een echte favoriet. Kinderen kunnen hier niet vaak genoeg vanaf glijden! Tevens is het 12-hoekige buitenzwembad rondom voorzien van stoelen en diverse parasols. De perfecte plek om te relaxen terwijl de zon je huid verwarmd. Brandt de zon net iets te hard? Geniet dan van een heerlijk koel plekje in de schaduw.

Peuterbad met regenboogglijbaan

De echte kleintjes kunnen onder toeziend oog lekker ronddobberen in het aparte peuterzwembad mét regenboogglijbaan!

“Zeer vriendelijk ontvangst en begeleiding. Uitstekend sanitair. Prachtige omgeving waarin u heerlijk kunt wanden en fietsen. Het restaurant is ook goed. Kortom alle 4,5 sterren waard!”

Camping met zwembad: Een groot dansfestijn!

Ons enthousiaste animatieteam organiseert op onze gezellige camping tijdens het hoogseizoen, meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren weer leuke activiteiten! Laat je verrassen door het theater, laat je creativiteit de vrije loop op tijdens de knutselactiviteiten of ga los met het grote dansfestijn!

Andere faciliteiten op onze camping met zwembad zijn:

  • Een sportveld en tennisbaan;
  • Jeu des boules, tafeltennis en tafelvoetbal;
  • Een recreatieruimte met indoor speeltuin;
  • Diverse horecagelegenheden;
  • Sanitair en wasserette.

Duik in een van de vele recreatieplassen

Maak een wandeling door het prachtige heuvelachtige landschap en neem een duik in een van de vele recreatieplassen! In de gezellige middeleeuwse stadjes in de regio is de rijke historie nog goed voelbaar. Het is heerlijk genieten in de Achterhoek!.