Voor het vierde jaar op rij is Camping Den Blanken in Neede uitgeroepen tot één van de beste campings van het land. Tijdens de uitreiking van de Zoover Awards tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht mochten de eigenaren Hennie en Rob van Velsen wederom een Gouden Zoover-Award in ontvangst nemen.

Uitzonderlijk goed
Ruim 550 gasten namen de moeite om hun ervaring met de camping te delen. Vorig jaar kon de Achterhoekse familiecamping al pronken met een uitzonderlijk hoge beoordeling van 9.3. Dit jaar deden de gasten er nog een schepje bovenop. De honderdvijftig nieuwe reviews in 2019 zorgde ervoor dat dit gemiddelde zelfs nog iets steeg, naar 9.4!

“Geweldig!” reageert eigenaar Hennie van Velsen. “Elk jaar komt er een tiende bij! De hoge waardering motiveert ons enorm om elk jaar weer het onderste uit de kan te halen om onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Daarom proberen we altijd weer dingen aan te passen en te verbeteren, zodat we de kwaliteit hoog kunnen houden.”

Vakantie-ervaring op maat
Camping Den Blanken richt zich specifiek op jonge gezinnen en ouderen. Van Velsen: “Door de speciale 50+velden, hoeven deze twee doelgroepen elkaar niet te bijten. Ouderen die op zoek zijn naar een rustige kampeerplek, boeken een plaats op een veld dat specifiek is bestemd voor 50+ers. En ouderen die juist houden van de bedrijvigheid van de camping, boeken gewoon een plekje tussen de jonge gezinnen. Zo weet iedereen waar hij aan toe is en is iedereen verzekerd van een vakantie-ervaring op maat.”

Zoover Awards
De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Om in aanmerking te komen voor een Gouden Award moet de accommodatie beoordeeld worden met een 9 of hoger.

Daarnaast zijn er Awards uitgereikt voor de beste accommodaties per regio. Dit is de ‘Zoover Award – Beste van de regio’. Deze Award is voor de accommodatie met het hoogste waarderingscijfer in de regio. Camping Den Blanken mag zich met trots de beste in de regio noemen.