Naast gezinnen met kinderen tot 11 jaar mogen wij ook zeer veel gasten uit de 50-plus categorie ontvangen. We horen regelmatig hoe zeer ze het op prijs stellen dat er een aparte rustige plaats op ons terrein voor hen gereserveerd is!

Camping Achterhoek voor jong én oud!

Verblijft u op onze camping Achterhoek voor de rust of vanwege onze ideale uitvalsbasis?

Zoekt u een leuke camping Achterhoek? U was natuurlijk al op de hoogte van ons brede aanbod aan faciliteiten. Zowel op het gebied van sanitair en wasserettes als sportieve faciliteiten en horeca is het aanbod voor jong en oud zeer uitgebreid. Maar ook als uitvalsbasis naar de veelzijdige nabije omgeving is Camping den Blanken zonder twijfel “ideaal” te noemen.

Geniet van de rust op onze Camping in de Achterhoek

Op camping Den Blanken krijgt u alle ruimte die u nodig heeft om lekker tot rust te komen. Daarbij kunt u zelf kiezen of u wel of liever niet wilt genieten van de speelse aanwezigheid van kinderen. Omdat mensen nou eenmaal verschillen is daar ook over nagedacht. Daarom dat u ook van harte welkom bent op ons 50-plus veld ‘Berk en Eik’.

Komt u ook in 2022 kamperen?

Natuurlijk bent u ook in 2022 weer van harte welkom op onze camping in de Achterhoek. Wilt u dus in 2022 kamperen in eigen land? Kom dan naar de veelzijdige Camping den Blanken. Of u nu graag met uw kinderen wilt kamperen of juist een echte rustzoeker bent, onze camping is geschikt voor iedereen. Onze velden zijn namelijk in verschillende categorieën verdeeld. Bijvoorbeeld velden die aan speeltuintjes grenzen. Maar we hebben ook rustige seniorenvelden. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Tijdens uw kampeervakantie in 2022 zijn er diverse seniorenvelden geopend. Op de seniorenvelden hebben we slechts 1 type kampeerplaats: de 50+. Deze zijn extra groot en voorzien van handige voorzieningen. U kunt uw caravan, camper en voortent gemakkelijk kwijt op deze 120 m² grote plaatsen. Bovendien heeft u hier een eigen watertappunt, vuilwaterafvoer en stroomaansluiting. Wat deze plekken zo rustig maakt? Nou, (klein)kinderen mogen hier niet blijven slapen. Daardoor is het hier overdag heel gezellig, maar ´s avonds en ´s nachts heerlijk rustig.

Is zo´n rustig veld niets voor u en uw partner of gezin? Dan komt u kamperen in de Achterhoek op een van de andere velden. Daarbij heeft u bovendien de keuze uit 3 typen kampeerplaatsen: standaard, standaard+ en comfort. Die zijn allemaal 100 m² groot, maar hebben verschillende voorzieningen wel of niet. Uiteraard is de comfortplaats het meest luxe. Hier heeft u eigen water, afvoer en stroom. De standaard+ biedt u ook eigen water en stroom, maar geen afvoer. Wilt u back-to-basic kamperen? Dan zijn de standaardplaatsen de beste keuze. Daar vindt u een watertappunt in de buurt en heeft u een eigen stroomaansluiting.

Camping in de Achterhoek
Camping in Achterhoek

“Een prettige en zeer veelzijdige camping in Achterhoek waar met iedereen rekening is gehouden.” – Bert

Wilt u ook een seizoen- of jaarplaats in de Achterhoek?

Voor de echte levensgenieter bieden wij naast seizoenplaatsen ook prachtige jaarplaatsen aan. Omdat in een jaar elk seizoen haar eigen prachtige momenten kent, bieden wij u de mogelijkheid het gehele jaar te genieten van Gelderland en Overijssel.

De jaarplaatsen op onze prachtige camping Achterhoek kennen vele voordelen:

 • Prachtige ruime plaatsen
 • Het gehele jaar toegankelijk
 • Gratis gebruik van zwembad en tennisbaan. (tijdens seizoen)
 • Wi-Fi ontvangst
 • Voorzien van riool, water en elektra
 • En nog veel meer…
Gezinnen en kinderen
Gezinnen en kinderen

Goede faciliteiten op onze camping in de Achterhoek

Natuurlijk zoekt u een camping in de Achterhoek met goede faciliteiten. En die vindt u bij ons. Zo hebben we leuke faciliteiten voor kinderen, maar ook praktische faciliteiten voor u als volwassene. Zoals:

 • verwarmd buitenzwembad met apart peuterbadje
 • speeltuinen en indoor speeltuin
 • sportveld
 • tennisbaan mét racketverhuur
 • tafeltennis- en tafelvoetbaltafels
 • recreatieprogramma tijdens de zomervakantie
 • 2 sanitaire gebouwen op ons terrein
 • wasserette met wasmachines, droger en strijkplank

En natuurlijk denken we ook aan uw maag. Zo bestelt u eenvoudig verse broodjes via onze app, haalt u een lekkere snack bij de snackbar en laat u uzelf verwennen in ons restaurant.

Ontdek het prachtige Twente en Gelderland

Bent u sportief? Of misschien ook een natuurliefhebber? In de omgeving van onze camping op de grens van het prachtige Twente en Gelderland kunt u volop genieten van prachtige wandelroutes in bijzondere natuurgebieden, fietsen over prachtige fietsroutes en diverse lokale wijngaarden bezoeken. Bezoek de websites Achterhoek.nl en VVV Hof van Twente voor meer deze en meer activiteiten in het prachtige Twente en Gelderland.