Camping 50 plus: gegarandeerd luxe, rust en comfort

Op onze camping voor 50 plus geniet u van alle luxe, rust en faciliteiten die ons 5 sterrenpark te bieden heeft maar dan met net wat meer comfort. Speciaal voor senioren hebben wij twee 50 plus camping terreinen. Deze terreinen zijn bereikbaar via verharde wegen en liggen dicht in de buurt van de facilitaire voorzieningen. Overdag zijn (klein)kinderen uiteraard van harte welkom maar logeren is niet toegestaan. Zo kan iedereen genieten van een onverstoorde nachtrust.

Bekijk de opties voor de 50+ campingplaatsen

Super sanitaire gelegenheden die heel goed worden bijgehouden en zeer schoon zijn” – Marga

Camperpark 1

Lekker actief op camping 50 plus!

Sommige mensen denken misschien dat een camping voor 50 plus een saaie bedoeling is maar niets is minder waar Op en rond onze camping valt van alles te beleven. Wat dacht u bijvoorbeeld van een duik in ons heerlijke verwarmde buitenzwembad? Een potje jeu des boules op onze eigen baan? Of slaat u liever een balletje op de tennisbaan? Het kan allemaal. Gaat u toch liever de groene omgeving van de Achterhoek verkennen? Ook dat is geen probleem, vanaf ons park zijn er tal van fiets en wandelroutes die u langs de mooiste plekjes van de Achterhoek leiden.

Faciliteiten

Hier vindt u een greep uit de faciliteiten van een toeristische plaats:

 • Wifi-internet
 • modern, goed onderhouden toiletgebouwen met babyroom, kindersanitair en een aparte ruimte voor mindervaliden
 • verwarmd openlucht zwembad met waterglijbaan en afgeschermd peuterbad
 • snackbar & restaurant De Hoeve
 • verse broodjes bestellen via de Camping Den Blanken-app
 • kiosk met beperkt aanbod aan levensmiddelen
 • grote speeltuin met airtrampoline
 • kleine speeltuintjes en zandbakken op en rondom de kampeervelden
 • sportveld, tennisbaan, jeu des boules baan, tafeltennis en voetbaltafel
 • recreatieruimte met indoor speeltuin
 • in het seizoen een uitgebreid recreatieprogramma

Wilt u extra voordelig genieten van al onze faciliteiten? Dat kan, wij accepteren namelijk diverse voordeelkaarten op onze 5 sterren camping in Nederland.

5-sterren verblijf op onze camping

Op onze luxe camping kunt u echt als een ster verblijven! Zorgeloos genieten is de standaard op onze 5 sterren camping; en dat doet u met onze ruime kampeerplaatsen! Aan alles is gedacht voor senioren. Zo mag u op de kampeervelden altijd uw hond meenemen tijdens uw 5 sterren vakantie. Voor degenen die geen hondenliefhebbers zijn hebben we speciaal hondenvrije velden. Om echt het gevoel van een 5 sterren camping in Nederland te ervaren boekt u onze 50+ Comfort Plus-plaats. Hiermee ervaart u niet onze standaard luxe, maar net nog een beetje extra. Voor alle 50-plussers die fietsliefhebbers zijn en een elektrische fiets hebben, is deze comfort kampeerplaats geweldig. U laadt uw fiets op met een eigen overdekt laadpunt bij de luxe kampeerplaats. De ligging van de kampeerplaatsen is ook erg dichtbij de sanitair gebouwen en uiteraard geniet u van nog meer rust, omdat de comfortplaatsen u nog meer vierkante meters geven voor kampeerplezier.

Boek nu uw verblijf

Hopelijk tot snel op onze 50 plus camping!