Genieten van Luxe hoeft niet altijd duur te zijn, zeker niet met de ACSI kaart.

Voordelig genieten op ACSI camping Nederland

Lekker even helemaal weg, Wie houdt er nou niet van? De meeste gasten die op ons park komen zouden het liefst een week later alweer terug komen. Uiteraard bent u bij ons altijd welkom maar we begrijpen ook heel goed dat het financieel te behappen moet zijn om meerder keren per jaar op vakantie te gaan. Wij van Camping Den Blanken vinden dat iedereen moet kunnen genieten op onze 5 sterren camping en daarom zijn wij de samenwerking aangegaan met de ACSI kaart. Met deze kaart geniet u extra voordelig van de vele faciliteiten die onze camping te bieden heeft.

ACSI camping Nederland
ACSI camping Nederland
“De ACSI kaart werkt heel eenvoudig!”

Zo werkt de ACSI kaart.

De ACSI kaart werkt heel eenvoudig. Omdat wij een officiële ACSI camping Nederland zijn hoeft u bij het inchecken alleen maar uw ACSI kaart aan ons te tonen. Bij het uitchecken doet u dit nogmaals en de korting wordt direct verrekend. De korting die u ontvangt is afhankelijk van de duur van uw verblijf en kan oplopen tot wel 15%!

“Dankzij het zwembad, de speeltuintjes en het animatieteam heeft u op Camping Den Blanken geen kind aan uw kinderen!”

De meest complete ACSI camping van Nederland.

Met onze 5 sterren en een gemiddelde beoordeling van 9.4 op Zoover zijn wij niet alleen een begrip in de regio maar weten mensen ons vanuit alle windstreken te bereiken en dat is niet voor niets. Als ACSI kaarthouder kunt u ook genieten van onze faciliteiten, zo bieden wij onder andere:

  • verse broodjes bestellen via de Camping Den Blanken-app
  • kiosk met beperkt aanbod aan levensmiddelen
  • grote speeltuin met airtrampoline
  • kleine speeltuintjes en zandbakken op en rondom de kampeervelden
  • recreatieruimte met indoor speeltuin
  • in het seizoen een uitgebreid recreatieprogramma
Gezinnen en kinderen
Gezinnen en kinderen
Gezinnen en kinderen

En dat is niet alles…

Naast ACSI camping Nederland zijn wij ook ANWB camping Nederland en accepteren wij de CampingCard Achterhoek. Keuze genoeg dus.