Camping Den Blanken - Gezinscamping bij uitstek in de achterhoek Kindercamping in de achterhoek
OmgevingKamperen met kinderen

Kamperen met kinderen

Op gezinscamping Den Blanken in de Achterhoek is er van alles te beleven voor kinderen tot en met twaalf jaar. In het hoogseizoen zijn Aartje Twinkel en zijn dierenvriendjes elke dag aanwezig! Zingen, dansen, knutselen: samen met de kinderen maken Aartje Twinkel en het animatieteam er een groot feest van.

naar kindercamping site
samenKamperen met z’n 2-en

Kamperen met z’n 2-en

In de Achterhoek en Twente is zoveel te beleven, dat u er elke dag op uit kunt en toch telkens iets nieuws ontdekt. Wilt u op de camping zoveel mogelijk van uw rust genieten? Boek dan een extra ruime kampeerplek op het 50+ campingveld, speciaal voor gasten zonder kinderen.

naar 50+camping site

Fantastische faciliteiten

Alle gasten van Camping Den Blanken in Neede, jong of oud, kunnen gebruik maken van de goede faciliteiten. Er zijn twee zeer moderne, centraal gelegen toiletgebouwen met speciaal sanitair voor kinderen en senioren, gezinsdouches en een babyroom. In het verwarmde zwembad is het heerlijk toeven en voor de kleintjes is er een speciaal kinderbad. De inwendige mens komt prima aan zijn trekken op het terras, in de cafetaria of in de sfeervolle brasserie De Hoeve. En met de broodservice kunt u genieten van heerlijke versgebakken broodjes bij het ontbijt.

Stacaravan, trekkershut, safaritent en Camperpark Achterhoek

Heeft u zelf geen tent of caravan? Geen probleem, want op Camping Den Blanken kunt u ook verblijven in een stacaravan, trekkershut of avontuurlijke safaritent. Zo kunt u optimaal genieten van alles wat kamperen zo leuk maakt, zonder zelf veel spullen te hoeven meeslepen. Voor campers is er het speciale Camperpark Achterhoek, met een eigen opgang.