Camping Den Blanken - Gezinscamping bij uitstek in de achterhoek Kindercamping in de achterhoek
camping-den-blanken-app
KindercampingKamperen met kinderen

Den Blanken: Heerlijke kindercamping in de Achterhoek

Op Camping Den Blanken in Neede, op de grens van de Achterhoek en Twente, is het genieten met een hoofdletter G. Deze kindercamping is een waar paradijs voor jonge gezinnen. Kinderen tot twaalf jaar vermaken zich opperbest in de (indoor) speeltuin, het openluchtzwembad en met het uitgebreide activiteitenprogramma voor kinderen. En als Aartje Twinkel dan ook nog langskomt, is het feest compleet.

Lees meer over kamperen met kinderen:

naar kindercamping site
samenKamperen met z’n 2-en

In alle rust kamperen op onze 50+ kampeervelden

Ook voor gasten zonder kinderen is het heerlijk kamperen in de Achterhoek op deze camping met zwembad. Op het speciaal ingerichte 50+ kampeerveld zijn zij van harte welkom. Hier kan men optimaal genieten van alles wat Den Blanken in Neede te bieden heeft. Dat is veel, want de fraai aangelegde 50+ camping ligt op de grens van het mooie Achterhoek (Gelderland) en het al even fraaie Twente (Overijssel). Rust, ruimte en natuurschoon zijn dus gegarandeerd. De omgeving is uitstekend te verkennen per fiets en er is volop gelegenheid om te vissen.

Lees meer over 50+ kamperen:

naar 50+camping site

Fantastische faciliteiten

Alle kampeergasten van familiecamping Den Blanken in Neede, jong of oud, kunnen gebruik maken van de goede faciliteiten. Er zijn twee zeer moderne, centraal gelegen toiletgebouwen met speciaal sanitair voor kinderen en senioren, gezinsdouches, minder valide en een babyroom. Ook is er een speciale hondendouche aanwezig. In het verwarmde zwembad is het heerlijk toeven en voor de kleintjes is er een speciaal kinderbad. De inwendige mens komt prima aan zijn trekken op het terras, in de cafetaria of in de sfeervolle brasserie De Hoeve. En met de broodservice kunt u genieten van heerlijke versgebakken broodjes bij het ontbijt.

Stacaravan, trekkershut, safaritent

Heeft u zelf geen tent of caravan? Geen probleem, want op kindercamping Den Blanken kunt u ook verblijven in een stacaravan, trekkershut of avontuurlijke safaritent. Zo kunt u optimaal genieten van alles wat kamperen zo leuk maakt, zonder zelf veel spullen te hoeven meeslepen.

Camperpark Achterhoek

Voor campers is er het speciale Camperpark Achterhoek, met een eigen opgang.