Camping Den Blanken - Gezinscamping bij uitstek in de achterhoek Kindercamping in de achterhoek

Stacaravan verhuur twente

stracaravan verhuur twente

Camping Den Blanken is een gezinscamping, geschikt voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar en voor senioren. De gezinscamping ligt in de prachtige Twente, aan de rand van het even mooie Twente. Door dit landschap kunt u geweldige fiets- en wandeltochten maken.Daarnaast verhuren wij ook diverese stacaravans

De camping beschikt over ca. 150 plaatsen, onderverdeeld in 150 toeristische plaatsen en 85 jaarplaatsen en 10 verhuur stacaravans. De ruime kampeerplaatsen beschikken o.a. over elektra (6 Amp) en op elk veld vindt u watertappunten. Een aantal velden beschikt over watertappunten en rioolaansluitingen op de plaats. Tevens vindt u op de velden diverse speeltoestellen voor de kinderen, zodat u ze vanuit uw tent of caravan in de gaten kunt houden.

De camping met verhuur stacaravans in twente heeft een mooi verwarmd zwembad (d.m.v. zonnecollectoren) waar uw kinderen heerlijk kunnen zwemmen en spelen. Voor de kleintjes is er een peuter bad en voor de grotere een bad van 1,40m diep.

Tijdens Hemelvaart-Pinksteren en het hoogseizoen is er een professioneel recreatieteam aanwezig. Kortom, camping Den Blanken is de gezinscamping bij uitstek in twente!

Meer luxe? Huur dan een stacaravan. Onze stacaravns zijn voorzien van comfortabele bedden, een eigen keuken, een zitgedeelte, televisie, douche en toilet; alles is aanwezig.

Uiteraard kunt u tijdens uw verblijf in de stacaravan gebruik maken van de faciliteiten op het park. De kinderen (en uzelf) plonzen in het zwembad, spelen in de (indoor) speeltuin, u haalt ’s ochtends versgebakken broodjes en ’s middags eet u met z’n allen een overheerlijke sorbet op het terras van de Brasserie. In de vakanties kunnen de kinderen meegenieten van de avonturen van Aartje Twinkel en het recreatieteam. U heeft de voordelen van het kamperen plus het comfort van een gezellige accommodatie. Succes verzekerd!

Camping Den Blanken heeft ook de fietsers in haar hart gesloten. Bij de receptie zijn fietsen te huur en kunt u fietsroutes van de omgeving kopen. Sinds 2009 is de Achterhoek ook aangesloten op het netwerk van fietsknooppunten. Het Twentse knooppuntensysteem is bijna 1.500 km lang.

Op zoek naar een camping in Twente? Dan bent u bij Camping Den Blanken aan het juiste adres. Camping Den Blanken is een camping in Twente die alles heeft voor een ontspannen, maar ook actieve vakantie.

Deze camping in de Achterhoek biedt u zowel de kans om te kamperen , maar u kunt ook kiezen voor een van de luxe stacaravans in Twente. In beide gevallen zult u van alle gemakken zijn voorzien.

Een stacaravan huren in twente betekent niet alleen rust en ruimte. Een camping in de Achterhoek biedt u ook volop de mogelijkheid om actief bezig te zijn. Camping Den Blanken ligt aan het riviertje de Schipbeek welke stroomt op de grens van Achterhoek en Twente. Ook op de camping zelf is er genoeg te doen, voor jong en oud!

Op zoek naar een stacaravan in Twente?